Diæt hundefoder

Dr. Clauder diæt foder til hunde

Når vores firbenede venner har problemer og bliver syge, lider vi virkelig med dem. Det første og rigtige er at kontakte dyrlægen, så en korrekt diagnose kan stilles. Ofte får hunden ordineret et diæt foder, der kun er tilgængeligt hos dyrlægen. Problematisk og ofte dyrt. Nu tilbyder vi også diæt foder til din hund, men husk diæt foder må kun anvendes efter en dyrlæge har stillet en diagnose for den på gældende hund.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Diæt foder til pleje af hud...

Diæt foder til hunde. Dr. Clauder's FSD (Hud og pels diæt) er et komplet diætfoder til hunde og er velegnet til hunde, hvis allergiske reaktion afspejles i hud- eller pelsvæksten. Med udvalgte kilder til protein og høje niveauer af essentielle fedtsyrer kan dette hundefoder understøtte en sund pels og hud.

Diæt foder til pleje af hud og pels - 4 kg - Dr. Clauder's Diæt hundefoder  - 1
299,00 kr.

Diæt foder til pleje af hud...

Diæt foder til hunde. Dr. Clauder's FSD (Hud og pels diæt) er et komplet diæt vådfoder til hunde og er velegnet til hunde, hvis allergiske reaktion afspejles i hud- eller pelsvæksten. Med udvalgte kilder til protein og høje niveauer af essentielle fedtsyrer kan dette hundefoder understøtte en sund pels og hud.

Diæt foder til pleje af hud og pels - 400 g - Dr. Clauder's Diæt hundefoder  - 1
39,00 kr.

Diæt foder til pleje af...

Dr. Clauder's IRD (Mave/Tarm) er et komplet diætfoder til hunde, der kompensere for en utilstrækkelig fordøjelsesaktivitet. Hunde med fordøjelsesbesvær lider ofte af tab af appetit, resulterende i vægttab. Dr.Clauder's mave/tarm diæt foder har et meget lavt fedtindhold og er specielt formuleret til at bekæmpe utilstrækkelig fordøjelse. Det let fordøjelige foder bekæmper effektivt fordøjelsesproblemer.

Diæt foder til pleje af mave/tarm - 4 kg - Dr. Clauder's Diæt hundefoder  - 1
299,00 kr.

Diæt foder til pleje af...

Dr. Clauder's IRD (Mave/Tarm) er et komplet diæt vådfoder til hunde, der kompensere for en utilstrækkelig fordøjelsesaktivitet. Hunde med fordøjelsesbesvær lider ofte af tab af appetit, resulterende i vægttab. Dr. Clauder's mave/tarm diæt foder har et meget lavt fedtindhold og er specielt formuleret til at bekæmpe utilstrækkelig fordøjelse. Det let fordøjelige foder bekæmper effektivt fordøjelsesproblemer.

Diæt foder til pleje af mave/tarm - 400 g - Dr. Clauder's Diæt hundefoder  - 1
39,00 kr.

Dr. Clauder diæt foder til hunde

Når vores firbenede venner har problemer og bliver syge, lider vi virkelig med dem. Det første og rigtige er at kontakte dyrlægen, så en korrekt diagnose kan stilles. Ofte får hunden ordineret et diæt foder, der kun er tilgængeligt hos dyrlægen. Problematisk og ofte dyrt.

Dr. Clauder tilbyder de mest almendelige Diæt fodre til hunde og er fremstillet som et fuld foder til de mest almindelige sygdomme. DR. Clauders diæt foder er underlagt de samme lovbestemmelser som de produkter, du køber hos dyrlægen, men kan købes hos almindelige dyrehandlere.

Oversigt over produkterne

Hud og pels - til dermatose og overdreven hårtab
Lever diæt - i kronisk leverinsufficiens
Nyrer diæt - ved kronisk nyresvigt
Intestinal diæt - I tilfælde af utilstrækkelig fordøjelsesaktivitet

Hvorfor kan vores Diæt foder købes hos dyrehandler?

Det er simpelt og lige til.....

Den Europæiske Union har reguleret:

• - Hvilke madvarer er tilladt
• - Hvilket formål de tjener
• - Og hvordan dette formål opnåes

Det er dyrelægens opgave at undersøge hunden og stille diagnosen samt anbefale en behandling. Alle diætfoder, der er tilgængelige på markedet, er ALLE underlagt de samme EU lovbestemmelser. Diætfoder er dyrefoder og kan derfor sælges i specialbutikker.

Du kan stole på produkterne fra Dr. Clauder og  med god samvittighed bruge dem i behandlingen af din hund. Hvis du ikke er sikker, skal du endelig ringe eller skrive til os så vi kan vejlede og rådgive dig. Bemærk dog, at diagnosen kun må foretages af en dyrlæge.