Butik Lunden - Kvalitet til hunden

Butik Lunden ejes og drives af Helle og Allan Bekker. Vores baggrund er mange års arbejde med hunde, både som almindelig hundeejer, opdrætter, hundeinstruktør, ringtræner, ID mærker og derudover er Helle dommer i Dansk Kennel Klub regi. Glæden ved egne og andres hunde og deres trivsel og sundhed, er en meget vigtig grund for opstarten af Butik Lunden og det er stadig det, der driver os i dagligdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder, sunde snack, trænings godbidder samt diverse hundeudstyr.

Platinum Hundefoder

Platinum Hundefoder - Mindst 70% frisk kød og 100% god smag

se mere

Robur Hundefoder

Det funktionelle hundefoder for sundhed og styrke

se mere

Bløde Godbidder

Bløde og sunde godbidder til hunde træning.

se mere

Snack til hunden

Sund snack og godbidder til din hund i bedste kvalitet

se mere

Aktuelle varer...

Platinum hundefoder

Noget ganske særligt!

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, den slikker sig om munden og "siger" tak mor, og når du til dagligt bruger dit hundefoder som trænings godbidder, alt dette skyldes at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette langtids koges nænsomt afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til foder piller. Dette giver et velsmagende, velnærende og fantastisk hundefoder.

se mere nu

Robur Hundefoder

Svensk produceret kvalitets foder

Robur er et latinsk ord, der betyder styrke og storhed. Det repræsenterer vores forpligtelse til at give et hundefoder af højeste kvalitet, der tilbyder noget mere end bare ernæring. Et hundefoder, der interagerer med og styrker kroppens egne funktioner. Bozita Hundefoder er lavet i Sverige, det er glutenfri, et hundefoder fremstillet af fødevarer med ingredienser af højeste kvalitet og velsmag. Alle råvarer opfylder en funktion for hundens opvækst og trivsel og er i overensstemmelse med den nyeste forskning på området. Omhyggeligt udvalgt og testet ingredienser sikre og styrker kroppens egne funktioner. Hunde, der spiser Bozita Robur hundefoer vil stå stærkt til selv den mest krævende indsats.

se mere nu

Sunde Hundesnacks

Kæmpe udvalg af naturlige hundesnacks

Vi får tit spørgsmålet hvorfor naturlige hundesnacks? Vi anbefaler naturlige snack fordi, naturlige snack er sunde og allergivenlige tyggeben, et godt supplement til din hunds daglige kost, de virker tandrensende samtidig med at de aktivere hunden. Vælg bl. a. mellem tyggeben, skinkeben, okse ører, kalveklove, kylling kråser, gåsevinger, kalkunfødder, gnaveben, kallun, oksehjerte, oksesener, okselever og meget andet.

se mere nu

Godbidder til hunde

Træningsgodbidder til hunde

Godbidder til hunde - Ingen træning uden træningsgodbidder eller belønning, hunden stimuleres bedst ved positiv træning og belønning. Godbidder er også velegnet i dit aktiverings legetøj, især de små bløde godbidder er velegnet til dette. I sær Platinum Snack og godbidder har en allergi venlig sammensætning og proteinkilde. Platinum Snacks har mindst 76% frisk kød indhold, så her lystre hunden så snart du stikker hånden i din godbids taske.

se mere nu

Velkommen til Butik Lunden

Hvem er Butik Lunden
Butik Lunden ejes og drives af Helle og Allan Bekker. Vores baggrund er mange års arbejde med hunde, både som almindelig hundeejer, opdrætter, hundeinstruktør, ringtræner, ID mærker og derudover er Helle startet på dommeruddannelsen også i Dansk Kennel Klub regi. Glæden ved egne og andres hunde og deres trivsel og sundhed, er en meget vigtig grund for opstarten af Butik Lunden og det er stadig det, der driver os i dagligdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder, sunde snack, trænings godbidder samt diverse hundeudstyr.
I sommeren 2016 blev vi officiel Platinum Partner for Danmark og det er med stor stolthed, vi kan præsentere dig for Platinum Hundefoder i Danmark.
Platinum Hundefoder er noget ganske særligt!
Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, den slikker sig om munden og "siger" tak mor, og når du til dagligt bruger dit hundefoder som trænings godbidder, alt dette skyldes at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette lang tids koges nænsomt, afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til foder piller. Dette giver et meget velsmagende, velnærede og fantastisk hundefoder.
Fremstilling af Platinum Hundefoder:
Stykker af Frisk kød er nænsomt kogt sammen med grøntsager i kødets egen saft i hele 2 timer, ingen vand tilsættes til processen. Derefter tørres Platinum Hundefoder nænsomt, vitaminer, fedtstoffer og olier tilsættes ved stuetemperatur, hvilket sikre at deres naturlige tilstand og næringsværdi fastholdes. Herefter kold presses pillerne til et lækkert blødt og saftig hundefoder i Platinum Kvalitet Derfor tør vi sige, når du fodre med Platinum Hundefoder giver du kun din hund det bedste af det bedste, dette er med til at sikre et sundt og langt hundeliv i fuld vigør og masser af glæde til gavn for både hund og ejer.
Prøv det i dag og din hund vil elske dig for det resten af livet!
Butik Lundens filosofi er at tilbyde kvalitets hunde udstyr og hundefoder til fornuftige priser til alle, hvor billig fragt og hurtig levering er en vigtig faktor. Leverandørerne er valgt indenfor EU for at sikre ordentlige forhold i fremstillingen, og således at du kan få dine varer til konkurrence dygtige priser. Vi foretager selv alt import direkte for at undgå fordyrende mellem led, vi har ikke alt til hunden, men det vi har det står vi inde for og har afprøvet det i praksis. Har du nogle spørgsmål til varerne eller til hvordan de anvendes skal du endelig henvende dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder snack og godbidder til hunde, det er vigtigt for os at kende de varer vi sælger, vi har derfor testet og prøvet stort set alle varer inden de kommer til salg her på vores hjemme side. Det betyder for dig at vi altid er klar til at rådgive og vejlede dig i dit valg at foder, snack og godbidder, har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Hos Butik Lunden tilbyder vi altid:

 • Sikker handel via SSL Krypteret hjemmeside.
 • Vi bruger så vidt det er muligt genbrugs materiale til forsendelse for at skåne miljøet.
 • Vi tilbyder en ærlig, faglig og saglig rådgivning og vejledning
 • Egen import og kun fra EU, derfor høj kvalitet til lave priser.
 • Hurtig levering, vi lagerfører selv vores varer her.
 • Problemfri ombytning.
 • 14 dages fortrydelse ret.
 • Smags garanti på vores hundefoder.
 • Fragt fra kun 35,- kr.
 • Ordre over 500,00 kr. pakkes og sendes uden omkostninger
 • Vi tilbyder altid 15% rabat ved køb af 2 store sække hundefoder.

Vi anbefaler Platinum hundefoder fordi... Når kun det bedste er godt nok til vores hunde, er Platinum Hundefoder et oplagt valg, hos Platinum hundefoder sættes der særlig vægt på de ingredienser, der indgår i dette kvalitets hundefoder, og i den forbindelse, har Platinum bevidst taget en anden tilgang til fremstilling af hundefoder: Platinum hundefoder bruger mindst 70 procent Fersk kød i deres hundefoder! Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er 70% kød og resten udgøres af grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdig Platinum hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt i 2 timer, køles ned til stue temperatur. Herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimal udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses Platinum hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærende hundefoder i særlige kvalitet. Vi har siden 2014 brugt Platinum i vores eget opdræt, og uanset hvilken en race du har, bør du overveje Platinum til dine hunde.

Venlig hilsen

Helle og Allan Bekker
Butik Lunden