Platinum Menu Embalage.....

Vores emballage er valgt for at beskytte både foder og vores miljø....

Første klasse pakket

PLATINUM har en anden, særligt innovativ tilgang, ikke kun når det kommer til forberedelse uden vand, men også når det kommer til emballage.
Tetra Recart® emballage er overbevisende på mange måder: Den kombinerer et praktisk, innovativt emballagekoncept med en god miljøprofil og økonomisk brug af ressourcer.
________________________________________________________________________________________________________

Hvad betyder det så i vores daglig dag

Miljøvenlig emballage

Tetra Recart-kartonen til PLATINUM Menu består af 67% pap og er derfor baseret på to tredjedele af vedvarende, vedvarende ressourcer. I en konventionel dåse består kun papiretiketten (3%) af vedvarende råvarer.

FSC certificeret

Materialer fra FSC-certificerede skove og / eller genbrugsmateriale bruges til fremstilling af Tetra Recart®-karton. Som forbruger kan du være så sikker på, at du vælger et produkt fra kontrollerede kilder, som er fremstillet i overensstemmelse med krævende økologiske og sociale standarder. Den internationale FSC -miljøtætning garanterer også fuldstændig sporbarhed af materialet.

Bæredygtighed

Forbrugeradfærd ændrer sig, og efterspørgslen efter bæredygtig emballage stiger. PLATINUM er også overbevist om, at det er vigtigt at yde et bidrag til miljøvenlige emballagematerialer.
Af kærlighed til naturen
Tetra-Recart emballage er fuldstændigt genanvendelig. Til bortskaffelse kan de let foldes op og - dermed meget pladsbesparende - bortskaffes på en miljøvenlig måde via det dobbelte system. På denne måde kan denne emballage forarbejdes til nye, nyttige produkter.

Mindre lagerplads, mere plads

Takket være den rektangulære form på Tetra-Recart-emballagen har du mere lagerplads. Du sparer 40% plads på din hylde i forhold til dåsefoder. Derudover er vores vådfoder ikke kun pladsbesparende, men også pakket uknuselig. Takket være Tetra Recart®-emballagen er næringsstofferne i PLATINUM Menu optimalt beskyttet i løbet af 36 måneders holdbarhed.
Lavere miljøpåvirkning
Tetra Recart® -emballagen er særlig let og vejer kun omkring 60% i forhold til andre typer emballage (f.eks. Dåser). På grund af formen passer der desuden flere pakker (sammenlignet med dåser) i en lastbil. Således scorer den pladsbesparende letvægt også her i den økologiske balance.

CO2 -fodaftryk i sammenligning

Sammenlignet med dåser har Tetra Recart® -emballagen 81% lavere kuldioxidemissioner i løbet af produktets livscyklus.
Ved produktion, distribution og bortskaffelse sparer Tetra Recart® emballage yderligere 60% energi sammenlignet med dåser og krukker.
 
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Og så har vi slet ikke fortalt om hvor fantastisk det vådfoder der er i emballagen er...

________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april Maj juni juli august september oktober november december