LOPPEFRØSKALLER  - 1
  • LOPPEFRØSKALLER  - 1

LOPPEFRØSKALLER

99,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage

Loppefrøskaller til hunde fra Pet for Life - 200 gram

Loppefrøskaller bidrager til bedre fordøjelse og en normal tarmfunktion for hunden. Effekten opnås ved, at fibrene optager væske, som blødgør tarmindholdet. Samtidig opnås en smørende effekt på tarmslimhinden og en stimulation af hundens tarmbevægelser.

Antal

LOPPEFRØSKALLER

Loppefrøskaller fra Pet for Life er et naturligt fiberprodukt. Skallerne udvindes af frøene fra planten Plantago Ovata, som er en del af Vejbred-familien. Loppefrøplanten stammer oprindeligt fra Indien og dyrkes i dag både i Indien og i Pakistan.

Loppefrøskaller er ufordøjelige for hunden, men fibrene gør dem egnede til at suge vand og dermed udvide sig. Det er derfor vigtigt, at hunde drikker meget vand til, når den spiser loppefrø sammen med sit foder.

Loppefrøskaller bidrager til bedre fordøjelse og en normal tarmfunktion for hunden, og har vist sig effektiv ved tynd mave og forstoppelse. Effekten opnås ved, at fibrene optager væske, som blødgør tarmindholdet. Samtidig opnås en smørende effekt på tarmslimhinden og en stimulation af hundens tarmbevægelser.

Nettovægt: 200 g

Tilskudsfoder til hunde.

Anvendes som supplement til foder, der dækker hundens daglige behov. Husk, at din hund skal have fri adgang til frisk drikkevand.

Ingredienser:

100% Psyllium Loppefrøskaller (Plantago Ovata)

Fodervejledning:

Blandes i hundens tørfoder, én teskefuld svarende til ca. 3 g pr. 10 kg/hund/pr. døgn. Juster mængde i forhold til vægt. Kan evt. fordeles over to måltider. Ved opblanding i vådfoder skal det udfodres (tilbydes hunden) straks pga. geldannelse.

Analytiske bestanddele pr. 100g:

Protein:

3%

Træstof:

5%

Fedtindhold:

0.5%

Kostfibre:

80%

Råaske:

‹ 1%

Fugtighed:

10,5%

078055
6 Varer