Doggy Coach Platinum - 1
  • Doggy Coach Platinum - 1

Doggy Coach

59,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage

Foder tube til belønning med vådfoder.

Nu kan du træne din hund med vådfoder nemt og enkelt, Platinums Foder Tube passer perfekt til Platinum Menu Mini, et bæger passer til tuben og kan der efter presses ud gennem låget i den mængde du ønsker.

Fodret i tuben kan bruges som belønning eller gemmes til søge opgaver, det er kun fantasien der sætter grnser for anvendelsen.

Køb tubden for sig selv, vælg mellem blå og lyserød eller køb den sammen med en karton Platinum Mini (12 x 100 gram), vælg mellem 4 smags varianter.

Vælg farve
Antal

PLATINUM Doggy Coach

Hurtig og nem belønning for din hund med vådfoder.

Med vores Doggy Coach foder tube kan du hurtigt og nemt belønne din hund. Den er ideelt til hundetræning, på vandreture, på rejser eller på farten. Takket være den smalle form passer DoggyCoach i enhver taske eller lomme. Foder tuben er genopfyldeligt og dermed altid genanvendeligt. Til rengøring og påfyldning kan låget fjernes helt. Foder tuben har et indhold på 89 ml og er lavet af fødevaresikker silikone og er 100% fri for BPA. Desuden kan det let rengøres i opvaskemaskinen. Den bløde, fleksible, men samtidig meget stabile form sikrer nem håndtering for alle og enhver.

Ud over DoggyCoach kan du også bestille vores MENU Mini (fås i forskellige varianter). De har den rette konsistens, og en bakke passer nøjagtigt i foder tuben.

Platinum Menu Mini kan med fordel blandes med lidt vand for at gøre indholdet endnu blødere og pastalignende. Selvfølgelig er du velkommen til at fylde foder tuben med alle typer fødevarer, der er egnede til at klemme ud gennem låget og bruge dette til træning af din hund.

Vores tip: Opbevar DoggyCoach i køleskabet i flere dage. Ved anvendelse af PLATINUM Menu Mini skal du bruge fodre inden for 3 dage og rengøre foder tuben grundigt inden ny brug. 

Fordele ved DoggyCoach

  • Genopfyldeligt og dermed altid genanvendeligt tube
  • Ideel til PLATINUM våd hundefoder eller andet pastaindhold
  • Let at rengøre tåler en tur i opvaskemaskinen
  • Fremstillet i silikone i fødevarekvalitet og er 100% fri for BPA
  • Perfekt til hundetræning, på gåture, på rejser eller på farten.
BL9011
10 Varer

7 andre produkter i den samme kategori:

49,00 kr.

Foder spand 5 liter

Praktisk foder spand til Platinum Hundefoder

Denne foder spand passer bl.a. til 5 kg Platinum Hundefoder

Opbevaring af Platinum Hundefoder:

Platinum Hundefoder opbevares bedst i posen, lukket med en clips. Dette giver det mest friske foder. Platinum 5 kg pose passer ned i denne foder spand

Bemærk! Foder spanden leveres i assorteret farver - hvid, grå og grøn.

Foder spand 5 liter  - 1
89,00 kr.

Platinum Foder Apport Dummy

Smart hylster til at putte foder i og bruge som dummy apport.

Når hunden kommer tilbage med dummyen lukker du blot lynlåsen op og giver hunden nogle foder piller, så er den klar til en ny tur.....

Kan også bruges som lille weekend taske til foder, kan indeholde ca 300 gram foder.

Platinum Foder Apport Dummy  - 1
29,00 kr.