Fjerner tandsten, plak og dårlig ånde

Platinum Oral Clean +Care

Den naturlige effektive måde at fjerne tandsten, plak og dårlig ånde, både behandling og forebyggelse i samme arbejdsgang. Let at bruge: Spray eller gel til at smøre på tænder og tandkød - bare to gange om dagen

Oral Clean +Care som Spray og Gel

Oral Clean +Care Spray er den nemmeste at bruge, da det ganske enkelt skal sprøjtes på tænderne. Dog er det ikke alle hunde der tolerere lyden af en spray, hvis de ikke er vant til dette, hvilket er grunden til Oral Clean +Care også findes som en gel, denne skal blot gnides på ydersiden af ​​tænderne med fingeren.

Det er ikke nødvendigt at børste tænderne, produktet virker ved at nedbryde de bakterier tandsten og plak lever af, på denne måde fjernes plak, tandsten og dårlig ånde.

Under behandling bruges Oral Clean Care 2 gange dagligt, det er mest effektivt hvis hunden ikke drikker eller spiser en hala time før og efter behandling. Når plak og tandsten er væk bruges Oral Clean Care 2-3 gange om ugen som forebyggende behandling.

Se mere her

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april Maj juni juli august september oktober november december