Butik Lunden - PLATINUM Danmark

Hvem er Butik Lunden
 
 
Butik Lunden ejes og drives af Helle og Allan Bekker. Vores baggrund er mange års arbejde med hunde, både som almindelig hundeejer, opdrætter, hundeinstruktør, ringtræner, ID mærker og derudover er Helle dommer også i Dansk Kennel Klub regi. Glæden ved egne og andres hunde og deres trivsel og sundhed, er en meget vigtig grund for opstarten af Butik Lunden og det er stadig det, der driver os i dagligdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder, sunde snack og trænings godbidder.
 
I sommeren 2014 blev vi officiel Platinum Partner for Danmark og det er med stor stolthed, vi kan præsentere dig for Platinum Hundefoder i Danmark.
 
 
Platinum Hundefoder er noget ganske særligt!
 
 
Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, den slikker sig om munden og "siger" tak mor, og når du til dagligt bruger dit hundefoder som trænings godbidder, alt dette skyldes at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette lang tids koges nænsomt, afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til foder piller. Dette giver et meget velsmagende, velnærede og fantastisk hundefoder.
 
Fremstilling af Platinum Hundefoder:
 
 
Frisk kød er nænsomt tilberedt sammen med grøntsager i kødets egen saft, ingen vand tilsættes til processen. Derefter afkøles Platinum Hundefoder nænsomt, vitaminer, fedtstoffer og olier tilsættes ved stuetemperatur, hvilket sikre at deres naturlige tilstand og næringsværdi fastholdes. Herefter kold presses pillerne til et lækkert blødt og saftig hundefoder i Platinum Kvalitet. Derfor tør vi sige, når du fodre med Platinum Hundefoder giver du kun din hund det bedste af det bedste, dette er med til at sikre et sundt og langt hundeliv i fuld vigør og masser af glæde til gavn for både hund og ejer.
 
 
Prøv det i dag og din hund vil elske dig for det resten af livet!
 
 
Butik Lundens filosofi er at tilbyde kvalitets hunde udstyr og hundefoder til fornuftige priser til alle, hvor billig fragt og hurtig levering er en vigtig faktor. Leverandørerne er valgt indenfor EU for at sikre ordentlige forhold i fremstillingen, og således at du kan få dine varer til konkurrence dygtige priser. Vi foretager selv alt import direkte for at undgå fordyrende mellem led, vi har ikke alt til hunden, men det vi har det står vi inde for og har afprøvet det i praksis. Har du nogle spørgsmål til varerne eller til hvordan de anvendes skal du endelig henvende dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder snack og godbidder til hunde, det er vigtigt for os at kende de varer vi sælger, vi har derfor testet og prøvet stort set alle varer inden de kommer til salg her på vores hjemme side. Det betyder for dig at vi altid er klar til at rådgive og vejlede dig i dit valg at foder, snack og godbidder, har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Hos Butik Lunden tilbyder vi altid:

 • Sikker handel via SSL Krypteret hjemmeside.
 • Vi bruger så vidt det er muligt genbrugs materiale til forsendelse for at skåne miljøet.
 • Vi tilbyder en ærlig, faglig og saglig rådgivning og vejledning
 • Egen import og kun fra EU, derfor høj kvalitet til lave priser.
 • Hurtig levering, vi lagerfører selv vores varer her i Danmark.
 • Problemfri ombytning.
 • 14 dages fortrydelse ret.
 • Smags garanti på vores hundefoder.
 • Fragt fra kun 35,- kr.
 • Ordre over 500,00 kr. pakkes og sendes uden omkostninger
 • Vi tilbyder altid 15% rabat ved køb af 2 store sække hundefoder.

Udover Butik Lunden tilbyder vi også forskellige af vores produkter på 

www.platinum.dk

www.Vetactive.dk

www.Petpoint.dk

Vi anbefaler Platinum hundefoder fordi... Når kun det bedste er godt nok til vores hunde, er Platinum Hundefoder et oplagt valg, hos Platinum hundefoder sættes der særlig vægt på de ingredienser, der indgår i dette kvalitets hundefoder, og i den forbindelse, har Platinum bevidst taget en anden tilgang til fremstilling af hundefoder: Platinum hundefoder bruger mindst 70 procent Fersk kød i deres hundefoder! Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er 70% kød og resten udgøres af grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdig Platinum hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt i 2 timer, køles ned til stue temperatur. Herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimal udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses Platinum hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærende hundefoder i særlige kvalitet. Vi har siden 2014 brugt Platinum i vores eget opdræt, og uanset hvilken en race du har, bør du overveje Platinum til dine hunde.

Venlig hilsen

Helle og Allan Bekker

Butik Lunden

Rolighedsvej 8

6600 Vejen

Mail: [email protected]

Telefon: 40803132

Telefon tid mandag til torsdag 9-17, fredag 9-15

PLATINUM Hundefoder i Danmark

keyboard_arrow_up