HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser på Butik Lunden.dk

Navn og Adresse på butik

Butik Lunden
Rolighedsvej 8
6600 Vejen
Cvr nummer 31922631
Mail: [email protected]
Telefon: 40803132

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Butik Lunden
Rolighedsvej 8
6600 Vejen

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.

Smagsgaranti.

Hvis din hund ikke vil spise vores foder eller der en anden grund til at du ønsker at returnerer vores foder tilbyder vi smags garanti, du sender blot fodret retur til os, du finder link til vores returportal nederste på siden, vi krediterer det foder der er tilbage til samme kg pris som du har givet ved købet. Foder der leveres retur på smags garanti skal returneres senest 6 mdr før udløbsdatoen på fodret. er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Persondata

Hos Butik Lunden passer vi godt på dine persondata, vi indsamler kun almindelige persondata som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, disse oplysninger bruges for at sikre at du modtager dine varer på den mest hensigtsmæssige måde, dine oplysninger vider formidles udelukkende til tredje part når disse er involveret i levering af ordre til dig.

Du kan til en hver tid se hvilke persondata vi opbevarer om dig og rette disse under din konto. Hvis du ikke ønsker at vi opbevarer dine data længere kan du til en hver tid bede om at få slettet din konto og dine oplysninger i vores system, dette opnås ved at sende os en mail med dine ønsker eller ved at ringe os op, vi downloader herefter alle dine fakturaer og sender disse på mail hvis du ønsker dette og sletter herefter alle dine oplysninger i vores system, ellers opbevarer vi dine data lige så længe du ønsker at være kunde hos os.

Dataansvarlig er Butik Lunden, kontakt person er Allan Bekker.

Ombytning

Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, ordre reference samt hvilken vare du ønsker i stedet. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Leveringsbetingelser

Ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage afsendes lagerførte varer så vidt muligt samme dag, dog senest 1-3 hverdage efter. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordremodtagelse. Skulle en vare være udsolgt vil vi kontakte dig med information herom!

Forsendelse af ordre

Ved køb for under 500,00 kr. tillægges der 35,00 kr i fragt tillæg ved levering uden omdeling til nærmest Posthus eller 50,00 kr for omdeling til din adresse til fragt og håndtering, dette uden at skelne til faktisk fragt omkostninger. Ved køb over 500,00 kr. er forsendelsen fragtfrit leveret.

Mindre varer sendes med Post Nord, større ordre sendes med fragtmand Brink Transport eller Post Nord palle løsning

Alle varer leveres så længe lager haves.

Ved levering af foder samt større artikler ordre over 18 kg, leveres ordren med fragtmand, skulle i ikke være hjemme når fragtmanden ankommer, vil han prøve at træffe jer på telefon, for at høre om ordren kan stilles eller evt. afleveres ved nabo eller lignende, oplys venligst derfor om ordren kan sættes hvis i ikke er hjemme (dette er på modtagers ansvar), dette vil gøre leveringen mere enkel for båd modtaget og fragtmand.

Vi leverer kun i Danmark dog ikke til Færøerne og Grønland.

Transportskade

Når du modtager varer sendt med Fragtmand bedes du efterse pakken/pallen for defekter, skulle der være tegn på defekter bedes dette påføres fragtbrevet og både chauffør og modtager skal underskrive fragtbrev. Kopi af fragtbrevet med angivelse af skaden samt underskrevet af både modtager og chaufføren, samt billeder af skaden bedes sendt til os enten via mail eller brev. Vi vil herefter hurtigst muligt behandle skaden i forhold til transport firma for at sikre modtager den bedste service muligt.

Betalingsbetingelser

De viste priser på Butik Lunden.dk er inklusiv dansk moms (25%).

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til Quickpays sikre server, hvor du skal indtaste følgende:

* Kortnummer                                                                      
* Udløbsdato
* Kontrolcifre

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan vi ikke gennemføre dine varekøb.

Kontrolcifre giver øget sikkerhed, når du bruger betalingskort på internettet.

Hvad er kontrolcifre?
Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på dit betalingskort.

Hvor på kortet finder du kontrolcifrene?

Cifrene findes på bagsiden af dit kort. Kontrolcifrene kan være placeret forskellige steder afhængig af kortype.

Du vil efter vi har modtaget betaling få tilsendt en faktura pr. mail.

Vi tager ikke kortgebyrer og din betaling vil blive trukket når din ordre afsendes

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

(Visa kort, Visa Debet, Master kort, master debet)

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.[MTB1] 

Vi er altid lydhør overfor dine oplevelser, gode som dårlige, ring eller skriv til os hvis der noget ved din leverance du ikke er tilfreds med, kun på denne måde kan vi gøre det bedre næste gang.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du os på [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Butiklunden.dk

Rolighedsvej 8

6600 Vejen

e-mail: [email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________

Bestilt den: ____________________________     Modtaget den: ____________________________

 

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  _____________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ______________________________________      Dato: _____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22-01-2024

keyboard_arrow_up