Fremstillet i kødsaften fra frisk kød

Hundemad fremstillet efter Fleischsaftgarung (FSG) metoden.

Hvad er Fleischsaftgarung?

Fleischsaftgarung er en tilberedningsmetode til tilberedning af fersk kød. Den blev egentlig opfundet i et køkken og ikke i dyrefoderindustrien. Modellen er baseret på teknikker, som topkokke ofte bruger til at gøre kød mere velsmagende, mørt og sundere gennem en langtidstilberedning ved lave temperatur og i kødets eget kødsaft. Fleischsaftgarung er en udvalgt kombination af disse tilberedningsteknikker, tilpasset hundens fysiske behov og interesser.

Med Fleischsaftgarung hæves kvaliteten af hundemad til et niveauet som menneskelig mad af høj kvalitet. Dette følger tidens trend, fordi hunden nu er en del af familien og ikke længere en del af ulveflokken. Ingen ønsker at placere et familiemedlem eller en bedste ven i en dårligere position, så hunden får mad af samme kvalitet som vi gør og ikke mad som dyrene ude i stalden.

Læs mere her

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up