Trænger tænderne til en opgradering

list In: Vidste du at...

Fjerner Tandsten, Plak og dårlig ånde....

Platinum Oral Clean +Care Tand Pleje

Den naturlige effektive måde at behandle tandsten, både behandling og forebyggelse i samme arbejdsgang. Let at bruge: Spray eller gel til at smøre på tænder og tandkød - bare to gange om dagen

Oral Clean +Care som Spray og Gel

Oral Clean +Care Spray er den nemmeste at bruge, da det ganske enkelt skal sprøjtes på tænderne. Dog er det ikke alle hunde eller katte der tolerere lyden af en spray, hvis de ikke er vant til dette, hvilket er grunden til Oral Clean +Care også findes som en gel, denne skal blot gnides på ydersiden af ​​tænderne med fingeren. 2 smags varianter: begge smags varianter af Oral Clean +Care passer godt til dyr. Til de fleste hunde, anbefaler vi Oral Clean +Care Classic, mens Oral Clean +Care Wild Salmon er udviklet specielt med katte i tankerne.

Oral Clean +Care Forte som Spray og Gel

Oral Clean +Care Forte - samme dosis men større effekt Oral Clean +Care Forte indeholder de samme stoffer og aktive ingredienser som i den klassiske version, men i en højere koncentration. Behandling med Oral Clean +Care Forte har vist sig at være særlig effektiv til dyr med et vedvarende tandstens problemer. Men ikke alle hunde eller katte accepterer produktets mere intensiv smag og lugt - det tager ofte lidt tid for dem at vænne sig til dette.

Vi anbefaler: først Classic, så Forte!

Til opstart af en behandling, anbefaler vi at du bruger Oral Clean +Care Classic. Hvis din hund eller kat trives godt med dette, men du ønsker en kraftigere behandling skifter du efter den første flaske til Oral Clean +Care Forte.

Opstart af behandling

Platinum Oral Clean +Care

FIND PLATINUM ORAL CLEAN +CARE HER

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up