PLATINUM Vetactive

Der er 14 varer.

Viser 1-12 af 14 element(er)

Aktive filtre

1,5 kg PLATINUM Vetactive Light Hundefoder

Pris 169,00 kr.

1,5 kg PLATINUM Vetactive Senior Hundefoder

Pris 169,00 kr.

5 kg PLATINUM Vetactive Light Hundefoder

Pris 369,00 kr.

5 kg PLATINUM Vetactive Senior Hundefoder

Pris 369,00 kr.

Lukke Clips til PLATINUM hundefoder poser

Pris 20,00 kr.
  • Pakke

2 x 5 kg PLATINUM Vetactive Light Hundefoder

Pris 599,00 kr.
  • Pakke

2 x 5 kg PLATINUM Vetactive Senior Hundefoder

Pris 599,00 kr.

Re-Active - Vetactive - 250 gram

Pris 199,00 kr.
  • Pakke

3 x 5 kg PLATINUM Vetactive Light Hundefoder

Pris 799,00 kr.
  • Pakke

3 x 5 kg PLATINUM Vetactive Senior Hundefoder

Pris 799,00 kr.

50 gram smagsprøve på PLATINUM Vetactive Light Hundefoder

Pris 6,00 kr.

50 gram smagsprøve af PLATINUM Vetactive Senior Hundefoder

Pris 6,00 kr.

PLATINUM VETACTIVE Hundefoder

PLATINUM VETACTIVE hundefoder er Vet serien fra PLATINUM og i samme gode sunde kvalitet som vi kender det fra PLATINUM hundefoder. PLATINUM vetactive hundefoder er fremstillet af 70% frisk kød, tilberedt i kødets eget saft uden der er tilsat vand for at give fodret 100% naturlig smag og et naturligt indhold af proteiner og fiber der sikre din hund et sundt og langt liv.

Vetactive Light hundefoder

Nu om dage er mange hunde overvægtige eller har problemer med bugspytkirtlen og så er et Light foder en god og sikker løsning. PLATINUM VETACTIVE LIGHT Hundefoder er et koldpresset hundefoder i PLATINUM kvalitet fremstillet af 70% frisk kød og med 100% naturlig smag...

Vetactive Senior hundefoder

Jo ældre et dyr bliver, jo sværere er det for kroppen at opretholde fysiologiske processer. Her hjælper PLATINUM VETACTIVE SENIOR Hundefoder din hund, hundefodret er et koldpresset hundefoder i PLATINUM kvalitet fremstillet af 70% frisk kød og med 100% naturlig smag...

Vetactive Hypoallergenic hundefoder

PLATINUM VETACTIVE Hypoallergenic Hundefoder, er et koldpresset hundefoder i PLATINUM kvalitet fremstillet af 70% frisk kød og med 100% naturlig smag.

Med PLATINUM VETACTIVE Hypoallergenic tilbyder vi din firbenede ven et sundt alternativ. Omhyggeligt udvalgte og veltolererede ingredienser med kun én kilde til kød gør vores foder til en rigtig kulinarisk oplevelse for følsomme hunde.

Grundet den eksklusive kødkilde opnår vi en rigtig god tolerance hos hunde, da de normalt endnu ikke har haft kontakt med iberisk svinekød.

Den høje andel af fersk kød på 70% gør også vores mad særligt let at fordøje. Hvis din hund er allergisk eller har intolerance over for mad, er det bydende nødvendigt, at du på forhånd tjekker med din dyrlæge, at alle ingredienser i vores produkter tolereres.

Hvordan skifter jeg til Platinum Vetactive Hundefoder?

Vi anbefaler at skifte dit hundefoder med det samme uden en overgangsfase. På grund af den forskellige fordøjelighed er det ikke tilrådeligt at blande PLATINUM VETACTIVE tørfoder med konventionelt tørfoder.

Alle VETACTIVE varianter kan kombineres med hinanden, samt med Platinums øvrige foder varianter

Udfører PLATINUM VETACTIVE dyreforsøg?

Nej, med PLATINUM VETACTIVE kan du være sikker på, at vi hverken selv udfører test eller eksperimenter på levende væsener af nogen art i forbindelse med udvikling og fremstilling af vores dyrefoder og dyreplejeprodukter, eller at vi har bestilt eller vil bestille tredjeparter til at udføre sådanne tests.

Er der smagsprøver og målebæger?

For at teste om hunden vil spise vores foder kan du anmode din dyrlæge om smagsprøver. Du kan selv tilføje et målebæger, når du bestiller online.  Køber du varer direkte hos din dyrlæge, kan du også bestille et målebæger der.

Hvordan opbevarer jeg tørfoderet, og hvor længe kan det opbevares?

Det er mest optimalt at lade tørfoderet ligge i posen i stedet for at komme det i en foderbeholder. Dette vil forhindre maden i at tørre ud og beskytter mod mideangreb. Du kan lukke posen med en af vores kraftige lukkeclips.

Tørfoderet kan opbevares i 18 måneder.

Kan man lægge tørfoderet i blød?

Tørfoderet kan fugtes med lidt vand eller serveres tørt. Lad ikke maden ligge i blød, men server det med det samme. På grund af fremstillingsprocessen og ingredienserne svulmer maden ikke op, fordi den ikke optager væske.

Maden svulmer ikke op, gærer eller puster maven op.

Giv altid din hund frisk vand.

Kan jeg nemt skifte mellem PLATINUM VETACTIVE tørfoder?

Ja, det er muligt. Vil du kombinere forskellige typer, kan du f.eks veksle maden om morgenen og aftenen.

keyboard_arrow_up