Hvilken variant skal jeg vælge - PLATINUM Hundefoder

list In: Vidste du at...

Hvilket hundefoder passer bedst til min hund....

Platinum fremstiller ikke racespecifikt hundefoder, men arbejder derimod ud fra et filosofi om at lave et så enkelt og sundt hundefoder der passer til alle racer, ung som gammel.

Sundt Hundefoder

Hos Platinum er det vigtigt at hunden får et sundt hundefoder hele livet og deres tilgang til at fremstille hundefoder er derfor meget anderledes end mange andre producebter på markedet.

Den virkelige forskel på Platinum Hundefoder og andre foder typer ligger i måde vi fremstiller vores hundefoder, på det gælder både vådfoder og tørfoder.

PLATINUM Hundefoder

Platinum Tørfoder:

Til 1 kilo færdigt hundefoder anvender Platinum 1,27 kg frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager m.m. dette koges sagte mørt vad ca 95 grader i kødest egensaft uden der tilsættes vand under tilberedningen, der er tale om en lagttids tilberedning ved relative lave temperaturer, dette sikre at saft og kraft fra kødet bliver i fodret og giver en naturlig god smag. Når fodret eer kogt mørt køles det ned til stue temperatur , presses i stænger snittes i piller og pakkes direkte i posen, ingen lager silo, ingen risiko for lager mider. Fodret pakkes enten i 1,5 kg pose eller 5 kg pose hvilket sikre frisk og velsmagende foder hver dag.

Du kan med fordel varierer mellem de forskellige varianter af Platinums voksenfoder, men skal vi finder forskellen mellem de forskellige varianter kan vi nævne.

PLATINUM Adult Kylling og PLATINUM Adult Oksekød er de to typder med mest fedt og dermed mere energi. Så til en normal aktiv til meget aktiv hund anbefaler vi en af disse 2.

PLATINUM Adult Iberico er den mest allergi venlige variant og et protein der ikke anvendes af andre foder varianter, så har din hund foder allergi er det et rigtig godt sted at starte.

PLATINUM Lam + Ris er den mest sensitive variant og egner sig også rigtig godt til ældre hunde.

PLATINUM Menu

Platinum Menu Vådfoder:

Platinum Menu er et vådfoder fremstillet af det bedste kød og med hele 83% frisk kød fremstillet uden der er tilsat vand, det gør faktisk at næringsværdien i en tetra pakken med 375 gram Platinum Menu Vådfoder svarer til en dåse med ca 800 gram traditionelt vådfoder.

En anden faktor er at Platinum Menu pakkes miljø mæssigt bedre i Tetra pakker frem for dåser, læs evt mere om vores emballage her 

Har du en småt spisende hund og gerne vil vælge det rette foder til din hund?

Når en hund er småt spisende er variation den bedste vej frem, det anbefales både at varierer mellem tørfoder og vådfoder, ikke at blande fodret men variarer mellem forskellige foder typer frem for at vente på at din hund kører træt i sit foder, af samme årsag tilbyder vi PLATINUM Adult mix.

Er du stadig i tvivl skal du endelig ringe eller skrive til os.

Telefon: 40803132 telefon tid mandag-torsdag 9-17 fredag 9-15

Mail: [email protected] er altid åben

 

 

 

 

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up