Hvordan anbefaler i at skifte til PLATINUM Hundefoder

Sådan skifter du til PLATINUM Hundefoder

Når du skifter til Platinum Hundefoder er det vigtigt at veje foderet af indtil du kender mængden, Platinum Hundefoder har en højerer vægtfylde end traditionelt hundefoder og 200 gram Platinum Hundefoder fylder derfor ikke så meget som 200 gram traditionelt hundefoder.

Vi anbefaler at starte ca 10% under foder vejledningen, dette skyldes at der findes stort set ikke hunde i Dagens Danmark der kun indtager den føde de får via madskålen, næsten alle hunde får godbidder, snack eller ligende ved siden af og vi glemmer tit og ofte at modregne denn mængde i hundens foder. Skulle det vise sig at din hund får for lidt, taber sig, regulerer du blot med 5%.

Vær opmærksom på følgende ved fodring til Platinum Hundefoder:

- Serveres tør eller let fugtet med vand.
- Lad ikke maden stå i blød i lang tid, men server straks.
- Husk altid at sikre din hund adgang frisk vand.
- I første omgang anbefaler vi at bruge mindre mængde end vejledet og øge mængden herefter hvis det er nødvendigt.

Foder ændring til Platinum Hundefoder:

Vi anbefaler en øjeblikkelig overgang fra et andet hundefoder til Platinum, uden overgangs fase. Dette skyldes forskellen i fordøjeligheden i de to slags hundefoder, en blanding af PLATINUM Tørfoder med et andet tørfoder er ikke tilrådeligt.

Det er muligt at anvende det hundefoder du bruger i dag f. eks om morgenne og Platinum om aftenen, det er også muligt at supler med vådfoder, vi anbefaler dog ikke at blande tørfoder og vådfoder.

Du finder foder vejledningen til Platinum Hundefoder her

Hvalpe

Voksen hunde

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up