Sundt hundefoder til din hund

list In: Vidste du at...

Platinum Hundefoder, minst 70% frisk kød og 100% god smag....

Platinum er et sundt hundefoder, ingen tvivl om det, men det er faktisk måden Platinum fremstilles på der gør Platinum anderledes. Til 1 kilo færdig hundefoder anvender Platinum 1,27 kg frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsgaer m.m. Dette koges mørt i kødets egen saft uden der tilsættes vand, når kødet er kogt mørt køles det ned til stue temperatur og vitaminer og mineraler tilsættes, så disse ikke er nedbrudt under kogning. Herefter presses fodret i stænger, snittes og pakkes direkte i posen, når fodret er presset og pakket er der stadig ca 19% fugt tilbage i fodret og da der ikke er tilsat vand under tilberedning er det koncentret smag der ligger naturligt i foder pillen, og den smager af det det er fremstillet af frisk kød og gode ingredienser.

Ingen lager silo og risiko for lager mider, ingen coating for kunstig smag, ingen høje temperatur der slår alt i stykker.

Se mere om Platinum Tørfoder lige her

Husk du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os om råd og vejledning.

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up